Новости

Воведување на ран компир

По успешната сезона во 2014 година, покрај доцниот компир од видот Агрија, [...]

Засадување на пауловниа

Компанијата Агро-тур оваа година започна и со засадување на брзо растечко [...]

Дали знаеете колку е добар сокот од компир за организмот?

Да знаеете нешто повеќе за сокот од компир, дефинитивно ќе го пиете [...]

Припрема на теренот за претстојната сезона 2015

Започнати се припреми на теренот за претстојната сезона 2015. Обработена е [...]

„ЕКО“ Турјански Компир наскоро и во КАМ маркетите

Компанијата Агро-Тур започна со снабдување и дистрибуција на Турјански [...]

5 Причини зошто треба да јадете Компир !

Ако го јадете без премногу маснотии или други додатоци, нема да имате [...]

Берба 2014

На крајот од сезоната 2014 компанијата Агро-Тур произведе 150 тони компир, [...]

Pien Parfume – Кичево

„Pien Parfume“ компанијата е основана во Истанбул во 2002 година. Како [...]