Pien Parfume – Кичево

„Pien Parfume“ компанијата е основана во Истанбул во 2002 година.
Како специјализирана компанија за парфеми ги содржи сите потребни сертификати и одобренија за користење според „Министерството за Здравство на Турција“ кои се совпаѓаат со одобренијата за користење на парфеми пропишани во Европската Унија.Уште на стартот се придржува кон стандардите на „IFRA“ (Интернационалната Асоцијација за Мириси) и „RIFM“ (Институтот за Истражување на Материјали за Мириси).

Основниот принцип на компанијата е квалитетната услуга која води до задоволување на своите клиенти, па благодарение на тоа брзо ја прошируваат својата мрежа на продажни места низ Турција и надвор.

Посветеноста и истражувањето резултираат со се почесто пласирање на нови производи на пазарот кои добиваат позитивни критики и при првото користење од страна на клиентите.

„Pien Parfume“ сега и во Кичево.
На Вас останува да не посетите и да се уверите во квалитетот на производите. Цените се со разумна цифра и се пристапни за секој.

Ве очекуваме !!!