За брендот

 
Нашата компанија започнува со производство на Турјанскиот компир „Еко“ во 2014 година. Kompir-1-copyСпоредподатоците од месното население Турјански компир последен пат е произведен пред 65 години. Поради високата надмоерска висина и планинската компонента и во тоа време со својот квалитет компирот бил широко познат во Охридскиот и Кичевскиот регион. Водени од идејата квалитет, производството на компир се врши според највисоки стандарди. Благодарение на комплетниот процес од припрема на теренот на совршена почва со идеална pH вредност и влага го создадовме првокласниот Турјански компир „Eко“.