„ЕКО“ Турјански Компир наскоро и во КАМ маркетите

Компанијата Агро-Тур започна со снабдување и дистрибуција на Турјански компир „Еко“ и во КАМ маркетите. Соработката е предвидена на трае во текот на претстојната 2015 година со можност за продолжување на соработката и во  наредните години. Во КАМ маркетите се продава исклучиво восококвалитетен компир од прва класа со калибража од 50мм до 80мм. Компирот се […]

Continue Reading

5 Причини зошто треба да јадете Компир !

Ако го јадете без премногу маснотии или други додатоци, нема да имате проблеми. Еве зошто компирот не ја заслужува лошата репутација Можеби сте чуле дека компирот дебелее, па го консумирате многу помалку, но оваа намирница всушност има многу предности. Ако го јадете без премногу маснотии или други додатоци, нема да имате проблеми. Еве зошто компирот […]

Continue Reading

Берба 2014

На крајот од сезоната 2014 компанијата Агро-Тур произведе 150 тони компир, од кои 100 тони прва класа, калибриран од 50мм до 80мм. Останатиот дел 30 тони со калибража над 80мм и остатокот втора класа со калибража од 50мм до 80мм.Бербата е извршена со помош на најсовремена технологија а произведената количина е складирана во современ магацински […]

Continue Reading

Pien Parfume – Кичево

„Pien Parfume“ компанијата е основана во Истанбул во 2002 година. Како специјализирана компанија за парфеми ги содржи сите потребни сертификати и одобренија за користење според „Министерството за Здравство на Турција“ кои се совпаѓаат со одобренијата за користење на парфеми пропишани во Европската Унија.Уште на стартот се придржува кон стандардите на „IFRA“ (Интернационалната Асоцијација за Мириси) […]

Continue Reading